JEDNOSTAVNO

Izdavanje računa u tri koraka - izradi, fiskaliziraj (ako se radi o gotovini), ispiši.

POUZDANO

Raverusovu komponentu za fiskalizaciju koriste i ostali proizvođači fiskalnih blagajni.

CJELOVITO

Sve što vam treba za fiskalizaciju je računalo, internet i običan uredski printer.

PRILAGODLJIVO

Zbog proizvoljnog unosa opisa stavki, za rad nije potreban unaprijed napisani cjenik.

FUNKCIONALNOSTI

Program Fis Office, osim računala i printera, ne zahtijeva nikakve dodatne uređaje (fizičke kase) pri fiskalizaciji računa odnosno dohvaćanju JIR-a (jedinstvenog identifikatora računa). Kroz program se fiskaliziraju računi za sve gotovinske primitke (novčanice, kartice, čekovi). Fiskalizirani računi se prema potrebi mogu stornirati ili naknadno fiskalizirati u skladu sa propisima.

Kroz program se izrađuju i transakcijski računi (virmanske uplate na žiro račun) koji se ne trebaju fiskalizirati, ali prema Zakonu o fiskalizaciji svejedno moraju sadržavati sve propisane oznake (broj računa u formi br.rn./ozn.posl.p./ozn.napl.u., datum i vrijeme računa, način plaćanja itd.). Uz Fis Office u jednom rješenju dobivate i program za fiskalizaciju i program za fakturiranje - oboje jednostavno i uvijek usklađeno sa zakonskim propisima. U fakturu / transakcijski račun može se proizvoljno naznačiti i broj žiro računa i poziv na broj čime klijent dobiva potpunu informaciju za uplatu.

Stavke računa se unose ručnim upisom direktno na računu ili se mogu povlačiti iz unaprijed definiranog cjenika / kataloga. Ime stranke/klijenta možete, a i ne morate upisivati. U jedan račun se mogu upisivati i stavke s različitim stopama PDV-a (npr. usluga 25% i biljezi ili boravišna pristojba uz oslobođenje PDv-a). Pored toga program vas ne "gnjavi" s nepotrebnim i za vas neprimjenjivim koracima, npr. da li vam je stavka na skladištu, a vi ni nemate skladište.

Na isti način kako se izrađuju računi, korisnik Fis Office aplikacije može izrađivati i ponude / predračune. Izgled ponude i način rada je sličan kao kod izrade računa. Ponuda u sebi sadrži i automatski generirani poziv na broj pa klijent po takvoj ponudi dobiva sve informacije za uplatu.

Svi računi su pregledno izlistani u tablici iz koje se na prvi pogled vidi koji je račun plaćen, fiskaliziran, storniran, na koga ste izdali račun (ako ste upisali ime kupca), broj računa i kad je račun izdan. Tablicu računa možete filtrirati pa se tako jednostavno dođe do podatka izdanih računa za određeni period, dan, klijenta. Tablica se može izvesti u Excel ili drugi format i poslužiti kao temelj za obračune, promet, analize...

CIJENA PAKETA

START

700 kn

  • izrada i fiskalizacija računa
  •  
  •  

TOTAL

1.300 kn

  • izrada i fiskalizacija računa
  • izrada i izvoz izvještaja
  • izrada ponuda i povezivanje s računima
Navedene cijene su bez PDV-a.

KOMENTARI NAŠIH KORISNIKA

ZATRAŽITE PREZENTACIJU


Upišite svoje podatke za kontakt kako bismo zajedno dogovorili odgovarajuće vrijeme za prezentaciju.

PREUZMITE BROŠURU S VIŠE INFORMACIJA I CIJENAMA


Upišite e-mail adresu na koju želite da Vam pošaljemo brošuru.

PREUZMITE INSTALACIJU PROBNE VERZIJE PROGRAMA


Popunite osnovne podatke kako biste instalirali probnu verziju.