21.09.2017 Objavljeno u POSLOVANJE I PODUZETNIŠTVO

EVIDENCIJA RADA - virtualni saveznik za sve odgovorne poslodavce


Ako postoji jedna stvar u koju smo sigurni u ovom moru uredbi i odredbi koju nam pa skoro svakodnevno serviraju sa svih strana to je da ih, kao odgovorni poduzetnici, moramo ispunjavati.

Način na koji ćemo se nositi sa svim tim izazovima pravne države ovisi naravno i o tipu ličnosti, klasifikaciji osobnosti, vremenu, horoskopu, feng shuiju, kako nam je pao grah i na koju nogu smo ustali taj dan. U svakom slučaju obaveze koje kao poduzetnici, poslodavci i porezni obveznici imamo nam neće pobjeći, to sigurno, eventualno će se gomilati i mijenjati obličja.

Nastavi čitati →
15.09.2017 Objavljeno u IT'S PERSONAL

MENI JE IPAK NAJDRAŽI POČETAK


Start. Novi posao. Nova stranica. Novi početak. Početak tjedna i to radnog. Konačno.

Prije nekoliko mjeseci imala sam i više nego dovoljno slobodnog vremena pa sam razmišljala o novom početku. Novom poslu. Drugačijem. Promjeni. Poslovnom početku. Poduzetništvu. Raditi za sebe? Ili za nekoga? Što zapravo želim? Što mi ustvari nedostaje? Više od dvadesetak godina svakodnevnog uobičajenog odlaska na posao ostavilo je trag. Posao je bio vrlo dinamičan i stalno je nešto bilo hitno. Klijenti su zvali obično pod kraj radnog vremena, a što se više približavao vikend, pozivi su bili učestaliji i „važniji“.

Nastavi čitati →
08.09.2017 Objavljeno u IT'S PERSONAL

H2H JE NAŠA FORMULA


Ne, nije to neka nova kemijska formula super regenerirajućeg vodika, to je pristup Human-To-Human kojeg smo postali svjesni ne zbog nekih novih trendova već zbog vlastitog iskustva.

Da vam priznamo, u našem poslovanju postoji ustvari jedan veliki paradoks. Imamo tri tisuće klijenata, a nikad nismo i nikad nećemo imati odjel prodaje. Dakle mikro mala smo tvrtka (iako se volimo smatrati velikima, kategorija nam je ipak mikro), na tržištu koje je mikro malo (iako nam je Hrvatska najljepše i najdraže tržište, ipak je mikro) i imamo tri tisuće klijenata, što je ogromno puno čak i za mega tržišta. Kako? .

Nastavi čitati →