Skratite si put...

PAKETI I CIJENE

PAKETI I GODIŠNJA OBNOVA LICENCE.
  • BIZ10

   230

   do 10 komitenata
   • PRAVILNICI, ODLUKE I IZJAVE
   • DUBINSKA ANALIZA KLIJENATA
   • Svaka sljedeća godina
    samo 85 €
  • BIZ50

   350

   do 50 komitenata
   • PRAVILNICI, ODLUKE I IZJAVE
   • DUBINSKA ANALIZA KLIJENATA
   • Svaka sljedeća godina
    samo 130 €
  • BIZ PLUS

   530

   neograničeno
   • PRAVILNICI, ODLUKE I IZJAVE
   • DUBINSKA ANALIZA KLIJENATA
   • Svaka sljedeća godina
    samo 205 €

*Izražene cijene su bez PDV-a.

*Cijene za sljedeću godinu vrijede za obnove aktivne licence.

Odvjetnik ste? Javni bilježnik? Agencija za nekretnine?

eSPNIFT aplikaciju mogu koristiti i tvrtke čija se djelatnost ne odnosi na računovodstvo, a čije poslovanje zakonski traži dubinsku analizu klijenata. U tom slučaju, vaša verzija aplikacije će sadržavati pravilnike, odluke i postupke u skladu s vašom djelatnosti odnosno u skladu s odredbama Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma koje se odnose na vašu djelatnost. Za cijene paketa aplikacije eSPNIFT za "neračunovodstvene" djelatnosti, kontaktirajte nas na email info@raverus.hr ili nas nazovite na 01 / 3535 252.

Imate složeniji način poslovanja i trebate individualni pristup pri provođenju mjera SPN/FT?

I tu smo za vas! U našem timu je certificirani stručnjak za praktičnu primjenu mjera dubinske analize klijenata. Kontaktirajte nas na email info@raverus.hr ili nas nazovite na 01 / 3535 252.

Najčešća pitanja

...o paketima i licenci
Kako zatražiti ponudu? 

Najbrži put za zatražiti ponudu je klikom na 'Odaberi paket' u gornjoj tablici. Takav zahtjev nam odmah dolazi u sustav i šaljemo vam ponudu u najkraćem mogućem roku (obično unutar sat vremena ili najkasnije sljedeći radni dan).

Ako ipak trebate savjet oko odabira paketa pišite nam na info@raverus.hr ili nas nazovite na 01 / 3535 252. U ponudi ćete dobiti sve podatke potrebne za uplatu (IBAN, poziv na broj, ukupnu cijenu s PDV-om). Ponuda vrijedi 3 dana i za vas je potpuno neobvezujuća.

Što je sve uključeno u cijeni licence? 

Licenca uključuje korištenje aplikacije u okvirima odabranog paketa i potpunu korisničku i tehničku podršku (telefon, email i neograničen broj spajanja putem TeamViewera). Licenca također uključuje i besplatnu online edukaciju (ako vam zatreba). Pored toga, naš stručni tim vodi računa i o svim zakonskim promjenama stoga su vam s aktivnom licencom omogućene i sve zakonske, funkcionalne i tehničke nadogradnje.

Kako funkcioniraju paketi?

U svakom paketu aplikacije eSPNIFT možete izrađivati dokumentaciju i dubinske analize za onoliko stranaka koliko vam je određeno odabranim paketom. Licenca za određeni paket omogućava rad jednom korisniku, a za pakete BIZ50 i BIZ PLUS je moguće aktivirati dodatne korisnike (više o dodatnim korisnicima).

Mogu li kasnije prijeći s manjeg paketa na veći? 

U svakom trenutku možete prijeći na veći paket. U tom slučaju ne plaćate puni iznos većeg paketa, već samo razliku u cijeni između sadašnjeg i željenog većeg paketa. Ponudu za prelazak na veći paket možete zatražiti putem emaila, telefonski ili kroz samu aplikaciju.

Koliko dugo vrijedi licenca?

Licenca vrijedi godinu dana od dana kupnje. Dakle, ako npr. kupite licencu 18. rujna ona će vam vrijediti do 18. rujna iduće godine. Licencu je potrebno obnoviti prije isteka (više o obnovi licence).

KAKO DO SVOJE LICENCE

1
ODABERITE PAKET

Kliknite na Odaberi paket ispod željenog paketa, upišite svoje podatke i pošaljite nam zahtjev za ponudom.

2
PONUDA VAM STIŽE

Ponuda sa svim detaljima za plaćanje će vam brzo stići emailom. Ponuda je za vas neobvezujuća.

3
ŠALJEMO PRISTUPNE PODATKE

Nakon aktivacije licence, šaljemo vam vaše jedinstvene pristupne podatke s kojima ćete registrirati licencu.

4
ZAPOČNITE S RADOM

Samo hrabro... ništa ne možete "pokvariti" :). Za svaki slučaj, za sva pitanja, pomoć ili kratku edukaciju, tu smo!

Kratka uputa za lakši početak
TREBATE DODATNE KORISNIKE?

I vaše kolege bi htjeli aplikaciju kod sebe? Nazovite nas ili nam pošaljite mail... riješit ćemo.

Više o dodatnim korisnicima
VRIJEME JE ZA OBNOVU LICENCE

Opustite se... imate duuugo vremena do prve obnove. Mailom ćemo vas podsjetiti kad je vrijeme za obnovu.

Više o obnovi licence

Najčešća pitanja

...o dodatnim korisnicima
Može li netko od mojih kolega u uredu također raditi u aplikaciji na svom računalu? 

Ako ste odabrali paket BIZ50 ili BIZ PLUS uvijek možete zatražiti ponudu za dodatne korisnike. Važno je samo da su vam računala umrežena.

Koliko dodatnih korisnika može raditi u aplikaciji? 

U paketu BIZ50 mogu raditi najviše tri dodatna korisnika, a u paketu BIZ PLUS može raditi neograničen broj dodatnih korisnika sve dok su njhova računala u istoj korisničkoj mreži. U okviru paketa BIZ10 nema dodatnih korisnika odnosno samo jedna osoba može raditi u aplikaciji.

Imam paket BIZ50 i jednog dodatnog korisnika. Znači li to da svatko može na svom računalu
izraditi dokumentaciju i dubinsku analizu za 50 stranaka?

Broj dodatnih korisnika uvijek se veže uz osnovni paket. Dakle, ako imate paket BIZ50, na svom računalu možete obraditi recimo 30 stranaka, a dodatni korisnik može na svom računalu još 20 stranaka.

Ako imam paket BIZ50 ili BIZ PLUS, kako mogu dodati još korisnika koji će raditi u aplikaciji? 

Ponudu za dodatnog korisnika ili više njih možete zatražiti odmah pri naručivanju osnovnog paketa ili, ako vam tek naknadno zatrebaju, ponudu možete zatražiti pozivom na 01 / 3535 252 ili mailom na info@raverus.hr. Dodatni korisnici rade u istom paketu kao i korisnik glavne licence te se i vežu uz trajanje glavne licence.

Najčešća pitanja

...o obnovi licence
Što dobivam obnovom licence? 

Obnovljenom odnosno aktivnom licencom omogućeno vam je daljnje korištenje aplikacije uz potpunu korisničku i tehničku podršku (telefon, email i neograničen broj spajanja putem TeamViewera). Pored toga, naš stručni tim vodi računa i o svim zakonskim promjenama stoga su vam s obnovljenom aktivnom licencom omogućene i sve zakonske, funkcionalne i tehničke nadogradnje.

Kada je obnova licence najpovoljnija?

Obnova licence najpovoljnija je neposredno prije njenog isteka po cijenama koje možete vidjeti u tablici s cijenama. Svim aktivnim korisnicima šaljemo podsjetnik emailom kako bi na vrijeme mogli obnoviti svoju licencu.

Što ako ne obnovim licencu na vrijeme?

Ako ste propustili obnoviti licencu prije njenog isteka, po nešto većoj cijeni je možete obnoviti i tijekom sljedeća dva mjeseca od isteka. Ako ste i u tom periodu propustili obnoviti licencu, možete je obnoviti godinu dana od isteka po punoj cijeni obnove. Ako prođe cijela kalendarska godina u kojoj se licenca nije obnovila, licenca se ponovno kupuje po trenutno važećem cjeniku.

Imam samo jedan jednostavan upit, a licenca mi je istekla. Mogu li kontaktirati podršku? 

Naš tim podrške kvalitetno brine o gotovo 4.000 korisnika, a kako bismo sačuvali tu kvalitetu, tehničku i korisničku podršku pružamo isključivo aktivnim korisnicima. Prije bilo kakvog (telefonskog ili email) upita upućenog podršci, isteklu licencu potrebno je obnoviti.

Možemo li raditi u aplikaciji i nakon isteka licence? 

Po isteku licence, aplikacija će vam se prebaciti u demo verziju što znači da ćete aplikaciju moći otvoriti, ali na njoj će biti primjenjena sva ograničenja koja su primjenjena u demo verziji (više o ograničenjima demo verzije). Aplikaciju sa svim funkcionalnostima mogu koristiti samo aktivni korisnici.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,