Skratite si put...

Korisničke upute

Uključeno u svim paketima
Izrada računa
Kao dodatni modul ili u TOTAL paketu
izrada e-računa
Uključeno u svim paketima
Postavke fiskalizacije
Kao dodatni modul ili u TOTAL paketu
Postavke e-računa
Samo u TOTAL paketu
Izrada ponude
Nema u START paketu
Ispis izvještaja
Uključeno u svim paketima
Sastavljanje cjenika
Uključeno u svim paketima
Adresar kupaca

Najčešća pitanja

Tehnička podrška
Koliko traje instalacija?

Uobičajeno vrijeme trajanja instalacije je par minuta, ali uvijek je dobro znati da ovisi o Vašem operativnom sustavu i mogućim pozadinskim ažuriranjima.

Koliko dana traje demo verzija?

Demo verziju možete besplatno isprobavati 30 dana!

Može li mi netko iz Vašeg tima instalirati probnu verziju, ja se baš ne razumijem...?

Naravno! Naša korisnička i tehnička podrška rado će Vam pomoći pri instalaciji demo verzije aplikacije BilješkeNET. Termini za instalaciju dogovaraju se unaprijed i nastojimo se prilagoditi zaista svakom korisniku. Netko od kolega iz tehničke podrške spojit će se na Vaše računalo putem udaljenog pristupa i pomoći Vam!

Imam prastaro računalo, hoće li to funkcionirati kod mene?

Sve naše aplikacije rade na platformi Windows 7 i više. Samo provjerite koju verziju Windowsa imate!

Kako ćemo biti sigurni da imamo dobar GFI-POD obrazac?

Jednostavno! Osim što ispravnu verziju obrasca možete preuzeti na stranicama Fine, u aplikaciji BilješkeNET imate prazne predloške aktualnih GFI-POD obrazaca – popunite ih i spremite na odabranu lokaciju na Vašem računalu. I da, imamo prazan predložak obrasca i za neprofitne organizacije :)

Što se sve može u demo verziji?

Vidjet ćete kako izgleda sučelje aplikacije BilješkeNET. Moći ćete dodati do 3 Vaše stranke (odnosno uvesti 3 GFO-POD obrasca, te izraditi bilješke i odluke za te 3 stranke. Isto tako, moći ćete izraditi evidencije i izjave vezane za te 3 stranke. Izvoz i ispis bilješki, odluka i ostalih dokumenata bit će Vam dostupan u licenciranoj verziji. Sve što ste unijeli u demo verziji ostat će u licenciranoj verziji aplikacije BilješkeNET. Nema ponovnog upisivanja ;)

Možete li mi pokazati kako se ustvari radi u aplikaciji?

Važno nam je da Vam naša aplikacija u potpunosti odgovara. Ako želite besplatnu online prezentaciju rada u aplikaciji BilješkeNET javite nam se kako bismo dogovorili termin koji Vam najviše odgovara. Prezentacija se radi putem TeamViwera i traje uobičajeno oko petnaestak minuta.

Imamo 2 strana klijenta za koje nam trebaju bilješke na engleskom i 3 neprofitne...?

Bilješke na engleskom jeziku moguće je izraditi uz uključenje dodatnog modula. Isto tako, uz dodatni modul Neprofitne moguće je izraditi i bilješke za neprofitne organizacije.

Što ako zapnem...?

Uvijek ćete nas moći kontaktirati i telefonom ili mailom ako imate korisnička i tehnička pitanja vezana za rad u aplikaciji.

Demo verzija mi je odlična, kako je mogu licencirati?

Do Vaše licence za BilješkeNET najlakše ćete doći ako popunite formu Zahtjeva za ponudom (link) ili nam pošaljete svoje poslovne podatke (tvrtka, adresa, OIB, ime i prezime, email adresa) i napišete koji ste paket odabrali na info@raverus.hr. Možete nas i nazvati i sve nam to izdiktirati :) Ponuda će u vrlo kratkom roku stići na Vašu email adresu.

GODINE ISKUSTVA
 
13
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
3719
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
12723