Nikad nisam bio normalno dijete. Kad god bi me roditelji htjeli staviti u kaznu ja sam tvrdio da imam svoja prava. I tako malo, po malo, godinu po godinu, završio sam osnovnu školu, pa gimnaziju i vidi čuda, upisao sam pravni fakultet. Dječja želja mi je bio FER, ali što mogu kad matematika nije, pa nije išla. I evo, nekoliko godina poslije, kao izvanredni student treće godine prava sad već odrasli čovjek je počeo tražiti posao.

I tako sam naletio na oglas da neka tvrtka Raverus traži zaposlenike. U tom trenutku nisam imao pojma o čemu se tu radi. Malo googlam, tražim podatke i shvatim WOW. Pa ovo je cool! Ovo je idealna kombinacija svega što volim. Firma koja proizvodi virtualne asistente koji olakšavaju svakodnevno poslovanje, a koji u svakom trenutku moraju biti u skladu s aktualnom zakonodavnom infrastrukturom. I tako sam se od osobe koja se borila za svoja prava pretvorio u osobu koja pomaže drugima rješavati svoje obveze. Od klinca koji je u 6. razredu osnovne sam sastavljao svoje računalo iz dijelova i radio reinstalacije kolegama iz razreda u osobu koja je svakodnevno na raspolaganju gotovo 3000 klijenata koliko ih koristi naše programe. Ma ne. Ne mogu Vas nazvati klijentima. Vi ste naši prijatelji, a Raverus je kao jedna mala, ali skladna obitelj. Taj obiteljski odnos i ono iskreno hvala koje čujemo od Vas jednostavno ništa ne može zamijeniti. Vi ste naši suputnici na putu da naše programe učinimo boljima. Vaš Feedback je naš putokaz prema boljem sutra.

Bez obzira na to koristili Vi naš program Evidencija rada, naše BilješkeNET, naš eSPNIFT, Converter ili možda FisOffice svi ste Vi naši prijatelji kad eto, jedni bez drugih ne možemo. Vi činite boljima nas, a za uzvrat mi olakšavamo posao Vama. I tako smo malo po malo stigli do kraja ovog posta. Dragi ljudi, bliži se kraj godine, a znate što to znači. Iskoristite posljednje tople dane, uživajte u jeseni, a mi se čitamo opet u hladnom studenom.