Evidencija rada

Evidencija radnika i radnog vremena

archive
evidencija radnika

Evidencija radnika i jednostavan unos radnog vremena.

book
matična knjiga

Svi podaci na jednom lako dostupnom mjestu.

suitcase

planiranje

Unos plana radnog vremena za mjesece unaprijed.

plug
povezivanje

Integracija s čitačem kartica i otiska prsta.

EVIDENCIJA RADNIKA I RADNOG VREMENA U SKLADU S PROPISIMA

Sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima (NN 73/2017). Kroz program se evidentiraju sve vrste rada, bilo da se radi o redovnom radnom vremenu od 8-16, kliznom, dvokratnom ili noćnom radnom vremenu, radu u smjenama, prate se godišnji, bolovanja i sve ostale propisane oznake radnog vremena.

PLANIRANJE RADNOG VREMENA I EVIDENCIJA GODIŠNJIH ODMORA

Isplanirajte sljedeći radni mjesec! Plan se izrađuje direktnim unosom u kalendar kao i kod evidencije. Izuzetna podrška radu u smjenama, planiranju godišnjih odmora, planiranju edukacije zaposlenika, planiranju službenih putovanja...

INTEGRACIJA S UREĐAJIMA ZA PRAĆENJE DOLAZAKA/ODLAZAKA

U modulu 'Kontroler' sustav Evidencija rada prikuplja podatke o dolascima i odlascima radnika koji su očitani karticom/otiskom prsta na uređaju za kontrolu ulaza/izlaza. Sve podatke koje vam daje kontroler možete povući u program i automatski upisati u evidenciju. Ukoliko još nemate uređaj, u našoj ponudi imamo i široku paletu uređaja za kontrolu pristupa.

Jednostavan unos radnog vremena

Podaci o radnicima (zaposlenicima) i podaci o radnom vremenu unose se brzo i jednostavno, svi podaci nalaze se na jednom mjestu, a pregledno sučelje olakšava pronalazak potrebnih informacija brzo i jednostavno. Pogledajte ostale karakteristike aplikacije.

jednostavan unos radnih sati