FisOfficeWeb

DETALJNIJE O PROGRAMU

FisOffice je jednostavna web aplikacija koja za izradu računa i fiskaliziranje gotovinskih računa koristi web preglednik i običan uredski printer. Kroz aplikaciju se izrađuju gotovinski računi (gotovina, kartice, ček) koji se prije ispisa fiskaliziraju odnosno u Poreznu se šalje zahtjev za dohvaćanjem JIR-a (jedinstveni identifikator računa), JIR se automatski upisuje na račun i račun se šalje na ispis. Kroz aplikaciju se izrađuju i transakcijski računi (virmanski odnosno uplate na žiro račun) koji se ne fiskaliziraju nego se odmah šalju na ispis.

kome je namijenjen?

U račun se stavke upisuju proizvoljno ili se povlače iz kataloga, ali za izradu računa u FisOffice ne treba imati unaprijed definiran i učitan cjenik. Zbog toga je FisOffice odličan izbor za djelatnosti koje u svojem poslovanju imaju većinom netipizirane usluge i proizvode i stavke računa trebaju detaljnije opisivati. Branša koja najčešće koristi FisOffice su odvjetnici, arhitekti, geodeti, zdravstveni djelatnici (stomatolozi i privatne prakse), prevoditelji, hosteli, turističke agencije, građevinski obrti, stolarije, autoškole...

kako započeti s radom?

Prvi korak je registracija i otvaranje korisničkog profila. Registracija i isprobavanje aplikacije je besplatno. Ako se odlučite za aktivaciju pretplate svog profila, zatražite ponudu i po uplati se vaš profil automatski aktivira. Kao aktivan pretplatnik učitajte svoj ceritifkat za fiskalizaciju i spremni ste za izdavanje fiskalnih računa. Za transakcijske račune (uplate na žiro račun) aplikacija ne zahtijeva učitavanje certifikata. Podržano je i prelaženje s nekog drugog rješenja za izdavanje računa na FisOffice i nastavljanje vašeg započetog slijeda broja računa.

odabir vlastitog izgleda računa

Napravili smo tri nova izgleda računa - dva nova i jedan kao i do sada za A4 format i jedan za A5 format, a svoje račune (i ponude) možete pored crno-bijele i "obojati" u šest različitih boja i birati između dva fonta. Kad se sve zbroji i pomnoži, to je 56 različitih izgleda računa.

PODRŠKA ZA POSEBNE POSTUPKE OPOREZIVANJA

Ova nova funkcionalnost posebno veseli naše putničke agencije, arhitekte, geodete i građevinske obrte. U samom sastavljanju računa, za odabir smo dodali "posebni postupak oporezivanja - putničke agencije" i "prijenos porezne obveze za usluge u građevinarstvu".

zašto fisoffice?

  • FisOffice možete isprobati u mjesec dana probnog perioda
  • FisOffice može koristiti neograničen broj korisnika za jedan poslovni subjekt
  • FisOffice osigurava izdavanje računa za neograničen broj klijenata
  • FisOffice osigurava neograničen broj izdanih računa
  • FisOffice koristite služeći se svojim postojećim hardverom (računalo i printer)
  • FisOffice radi najsigurniji backup vaših računa u oblaku (cloud) na platformi Microsoft Windows Azure

imate dodatnih pitanja?

Trebate više informacija o programu i funkcionalnostima? Niste sigurni da li program zadovoljava sve vaše potrebe? Nazovite nas! Pišite nam! Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontaktirajte nas!