FisOffice

Besplatno se registrirajte na FisOffice Web platformi......ili instalirajte probnu verziju FisOffice Desktop aplikacije

cloud
FisOffice Web

Jednostavna web aplikacija za koju vam je potreban samo web preglednik i običan uredski printer.
Detaljnije o funkcionalnostima...

desktop
fisoffice desktop

Diskretna fiskalna blagajna s prilagodljivim sučeljem koje osigurava jednostavan i intuitivan rad.
Detaljnije o funkcionalnostima...

fiskalizacija gotovinskih računa

Program FisOffice, osim računala i printera, ne zahtijeva nikakve dodatne uređaje (fizičke kase) pri fiskalizaciji računa odnosno dohvaćanju JIR-a (jedinstvenog identifikatora računa). Kroz program se fiskaliziraju računi za sve gotovinske primitke (novčanice, kartice, čekovi). Fiskalizirani računi se prema potrebi mogu stornirati ili naknadno fiskalizirati u skladu s propisima.

fakturiranje

Kroz program se izrađuju i transakcijski računi (virmanske uplate na žiro račun) koji se ne trebaju fiskalizirati, ali prema Zakonu o fiskalizaciji svejedno moraju sadržavati sve propisane oznake (broj računa u formi br.rn./ozn.posl.p./ozn.napl.u., datum i vrijeme računa, način plaćanja itd.). Uz FisOffice u jednom rješenju dobivate i program za fiskalizaciju i program za fakturiranje - oboje jednostavno i uvijek usklađeno sa zakonskim propisima. U fakturu / transakcijski račun može se proizvoljno naznačiti i broj žiro računa i poziv na broj čime klijent dobiva potpunu informaciju za uplatu.

jednostavna izrada računa

Stavke računa se unose ručnim upisom direktno na računu ili se mogu povlačiti iz unaprijed definiranog cjenika / kataloga. Ime stranke/klijenta možete, a i ne morate upisivati. U jedan račun se mogu upisivati i stavke s različitim stopama PDV-a (npr. usluga 25% i biljezi ili boravišna pristojba uz oslobođenje PDv-a). Pored toga program vas ne "gnjavi" s nepotrebnim i za vas neprimjenjivim koracima, npr. da li vam je stavka na skladištu, a vi ni nemate skladište.

ponude

Na isti način kako se izrađuju računi, korisnik FisOffice aplikacije može izrađivati i ponude / predračune. Izgled ponude i način rada je sličan kao kod izrade računa. Ponuda u sebi sadrži i automatski generirani poziv na broj pa klijent po takvoj ponudi dobiva sve informacije za uplatu.

preglednost

Svi računi su pregledno izlistani u tablici iz koje se na prvi pogled vidi koji je račun plaćen, fiskaliziran, storniran, na koga ste izdali račun (ako ste upisali ime kupca), broj računa i kad je račun izdan. Tablicu računa možete filtrirati pa se tako jednostavno dođe do podatka izdanih računa za određeni period, dan, klijenta. Tablica se može izvesti u Excel ili drugi format i poslužiti kao temelj za obračune, promet, analize...