ZatezneKamate.hr

Pregledi i funkcionalnosti

ZatezneKamate.hr je sveobuhvatni program koji izračunava zakonsku kamatu na dugovanja nastala od 01.07.1994. do danas. Aplikacija vodi računa o zakonskim stopama zateznih kamata i o načinima obračuna koji su vrijedili za određeno razdoblje. Aplikacija podržava upisivanje neograničenog broja izračuna i neograničenog broja upisa glavnica, troškova i uplata. Jednom napravljeni obračun se sprema i dovoljno ga je ažurirati. Svaki obračun dolazi s tri vrste izvještaja - od jednostavnog tabličnog prikaza do iscrpnog izvještaja napravljenog po uzoru na financijska vještačenja.

kome su namijenjene?

ZatezneKamate.hr dolaze s unaprijed upisanim zakonskim zateznim kamatnim stopama pa su idealne za sve koji u svojem poslovanju imaju izračune zateznih kamata za svoje potrebe (tvrtke koje zaračunavaju kamate svojim dužnicima) ili za potrebe svojih klijenata (odvjetnici, računovodstveni servisi ili javni bilježnici). Kamatne stope se pored onih zakonskih mogu i proizvoljno upisivati pa su ZatezneKamate.hr prilagođene i svima ostalima koji obračunavaju zatezne kamate prema bilo kojim svojim specifičnim stopama. To su obično trgovačka društva koja imaju svoje specifične obračune.

kako započeti s radom?

Prvi korak je i otvaranje korisničkog profila. Registracija i isprobavanje aplikacije u prvih 10 dana je besplatno. ZatezneKamate.hr su u probnom periodu potpuno funkcionalne, ali ograničene na vrijeme obračuna (od 01.07.2013. do danas). Za obračune u tom vremenskom razmaku, u probnoj verziji možete upisivati neograničen broj glavnica, troškova i uplata, te raditi sve tri vrste izvještaja: tablični, tablični s narativnim sažetkom, tablični s narativnim sažetkom i popisom propisa korištenih u obračunu. Obračun koji napravite u probnom periodu ostaje sačuvan i u pretplatničkoj verziji.

zašto koristiti zateznekamate.hr?

  • Podržane su tri vrste izvještaja: od jednostavnog tabličnog do onog sličnog financijskim vještačenjima
  • U uvodnom dijelu izvještaja može se upisivati proizvoljan tekst s kojim objašnjavate okolnosti obračuna
  • Možete upisivati neograničen broj glavnica, troškova, uplata
  • Pored unaprijed postavljenih zakonskih zateznih kamata možete dodavati i specifične kamatne stope
  • Jednom napravljeni obračun se kasnije samo ažurira dodavanjem glavnice, troška ili uplate
  • Obračune možete raditi za dugovanja nastala od 01.07.1994. do danas
  • Zaokruživanjem na 10 decimala, obračun je izvanredno precizan
  • Mi smo ti koji brinemo o promjenama stopa i zakona

imate dodatnih pitanja?

Trebate više informacija o programu i funkcionalnostima? Niste sigurni da li program zadovoljava sve vaše potrebe? Nazovite nas! Pišite nam! Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontaktirajte nas!