Pišite, pitajte, razgovarajte...

I fought the law and the law won

Nikad nisam bio "normalno" dijete. Kad god bi me roditelji htjeli staviti u kaznu ja sam tvrdio da imam svoja prava. I tako malo, po malo, godinu po godinu, završio sam osnovnu školu, pa gimnaziju i vidi čuda, upisao sam Pravni fakultet. Dječja želja mi je bio FER, ali što mogu kad matematika nije, pa nije išla. I evo, nekoliko godina poslije, kao izvanredni student treće godine prava sad već odrasli čovjek je počeo tražiti posao.

Naletio sam na oglas da tvrtka Raverus traži zaposlenike. U tom trenutku nisam imao pojma o čemu se tu radi. Malo googlam, tražim podatke i shvatim WOW. Pa ovo je cool! Ovo je idealna kombinacija svega što volim. Firma koja proizvodi virtualne asistente koji olakšavaju svakodnevno poslovanje, a koji u svakom trenutku moraju biti u skladu s aktualnom zakonodavnom infrastrukturom.

I tako sam se od osobe koja se borila za svoja prava pretvorio u osobu koja pomaže drugima rješavati svoje obveze. Od klinca koji je u 6. razredu osnovne sam sastavljao svoje računalo iz dijelova i radio reinstalacije kolegama iz razreda u osobu koja je svakodnevno na raspolaganju gotovo 3000 klijenata koliko ih koristi naše programe. Ma ne, ne mogu ih nazvati klijentima, više prijateljima. A Raverus? Raverus je kao jedna mala, ali skladna obitelj. Taj obiteljski odnos i ono iskreno hvala koje čujemo od naših korisnika jednostavno ništa ne može zamijeniti. Upravo su naši klijenti naši suputnici na putu da naše programe učinimo boljima. Njihov feedback je naš putokaz prema boljem sutra.

Evo, malo po malo smo stigli do kraja ovog članka. Dragi ljudi, bliži se kraj godine, a znate što to znači. Iskoristite posljednje tople dane, uživajte u jeseni, a mi se čitamo opet u hladnom studenom.


O autoru: IVAN SUŠEC

Nema osobe s kojom on neće uspostaviti kontakt i otići na cugu, a možda ga čak i vi znate s neke svirke iz Hard Placea ili Jiggy bara (svira bas gitaru)... Voli puno pričati o svemu, izuzetno je ljubazan i drag, korisnici ga vole. Studira pravo, iako, uz gitaru, računala i aplikacije zauzimaju posebno mjesto u njegovom životu. Jako je dobro odgojen dečko (hvala njegovim roditeljima). Gotovo ništa mu ne može promaknuti... Budućem pravniku u malom prstu su svi novi zakoni i pravilnici, dopune i izmjene zakona i pravilnika, pa čak i oni za koje niste ni znali da postoje. Jeste li čuli za Pravilnik o ulovu i prometu Igluna (Xiphias gladius)? Niste? Eto, o tome vam pričamo.

GODINE ISKUSTVA
 
13
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
3748
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14121