Skratite si put...

Prazni obrazac GFI-POD i objedinjeni obrazac za neprofitne organizacije

Odaberite Prazni obrasci u alatnoj traci i u padajućem izborniku odaberite željeni obrazac (GFI-POD ili obrazac za neprofitne organizacije).

Klikom na jedan od obrazaca u praznim obrascima, otvorit će se prazni predložak za godinu koju ste odabrali kao godinu obrade. Prazni predložak možete popuniti, spremiti na računalo i nakon toga uvesti u BilješkeNET kako biste izradili bilješke i odluke.

Klikom na Prilog za bilješke MSFI otvorit će se uputa za dodavanje posebnog poglavlja za izradu bilješki po međunarodnim standardima financijskog izvještavanja. Klikom na Prilog HSFI mikro i mali poduzetnici otvorit će se uputa za dodavanje posebnog poglavlja na kraju bilješki prema Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja za mikro i male poduzetnike, a klikom na Prilog HSFI srednji poduzetnici za srednje velike poduzetnike. Kako se podaci iz ovih priloga ne mogu iščitati iz GFI-POD obrasca, u bilješke ih, u slučaju potrebe, možete iskopirati iz ovih priloga.

PRAZNE OBRASCE KOJE STE POPUNILI UNUTAR APLIKACIJE BilješkeNET I SPREMILI U EXCEL DATOTEKU, MOŽETE UVESTI ODABIROM UVEZI GFI-POD (ZA PODUZEĆA) ILI ODABIROM UVEZI OBRAZAC ZA NEPROFITNE (ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE) U ALATNOJ TRACI APLIKACIJE.


Za one koji žele znati više

1. GFI-POD obrazac za statističke i druge potrebe za prethodnu godinu predaje se do 30. travnja tekuće godine, osim za porezne obveznike kojima je Porezna uprava donijela rješenje po kojemu porezno razdoblje nije kalendarska godina.
2. GFI-POD obrazac za prethodnu godinu za potrebe javne objave predaje se do 30. lipnja tekuće godine, osim za porezne obveznike kojima je Porezna uprava donijela rješenje po kojemu porezno razdoblje nije kalendarska godina.
3. Neprofitnim organizacijama je rok za predaju godišnjih financijskih izvještaja 60 dana od isteka izvještajnog razdoblja, osim za obrazac PR-RAS-NPF za koji je rok 30 dana od isteka izvještajnog razdoblja, tj. 30. srpnja.

Za preuzimanje / download GFI-POD Excel obrasca za financijski izvještaj poduzetnika ili za preuzimanje objedinjenog financijskog izvještaja za neprofitne organizacije skrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,