Skratite si put...

Izjave o neaktivnosti za poduzeća ili neprofitne organizacije

Označite poduzeće ili neprofitnu organizaciju za koju želite izraditi izjavu o neaktivnosti. Kliknite na Evidencije i izjave i u padajućem izborniku odaberite Izjava o neaktivnosti neprofitne ako se radi o neprofitnoj organizaciji ili Izjava o neaktivnosti poduzeća ako se radi o poduzeću.

U izjavi će se automatski popuniti naziv obveznika, adresa, identifikacijski brojevi (RNO broj, matični broj, i OIB za neprofitne organizacije, odnosno matični broj i OIB za poduzeća) i šifre djelatnosti, općine i županije.

IZJAVE O NEAKTIVNOSTI MOŽETE ISPISATI I SPREMITI U PDF. OVE OPCIJE NALAZE SE U ALATNOJ TRACI PROZORA ZA UREĐIVANJE IZJAVE.


Za one koji žele znati više

1. Neaktivni poduzetnici (poduzetnici koji tijekom poslovne godine nisu imali poslovnih događaja i u poslovnim knjigama nemaju podatke o imovini i obvezama) izjave o neaktivnosti predaju do 30.6. tekuće godine za prethodnu godinu.
2. Neprofitne organizacije koje nisu imale poslovnih događaja izjavu o neaktivnosti predaju u roku od 60 dana od isteka poslovne godine za koju se izjava daje. Izjava se dostavlja Ministarstvu financija – Registru neprofitnih organizacija, a ne Fini.

Za relevantne zakone i pravilnike, odskrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,