Skratite si put...

Izrada bilješki uz financijske izvještaje neprofitnih organizacija

UZ DODATNI MODUL BILJEŠKE ZA NEPROFITNE

Kliknite na Uvezi obrazac za neprofitne (zelena strelica) u alatnoj traci, odaberite obrazac koji želite uvesti i kliknite na Otvori. Otvorit će se prozor s rezultatom uvoza. Odaberite Nastavi uvoz kako biste završili uvoz objedinjenog obrasca za neprofitne organizacije.

Ako se redak s nazivom obrasca za neprofitne zazeleni, komitent i obrazac su uspješno dodani. Ako se redak zažuti, komitent već postoji unutar aplikacije, podaci su ažurirani i obrazac je dodan. Ako se redak zacrveni, komitent i obrazac nisu dodani. Provjerite je li odabrana dobra godina obrade i radi li se o dobroj verziji obrasca.

Stavite kvačice u kućice ispred komitenata za koje želite izraditi bilješke i u alatnoj traci odaberite Izradi bilješke za neprofitne. Pojavit će se prozor s odabirom želite li da bilješke sadrže tablice i grafove. Stavite kvačicu u polja u koja želite i kliknite na Odaberi. Otvorit će se prozor u kojem će pisati jesu li bilješke uspješno izrađene. Klikom na Bilješka za javnu objavu s desne strane, otvorit će se prozor u kojem izrađene bilješke možete uređivati kao da ste u Wordu.

MOŽETE UVESTI I VIŠE OBRAZACA ZA NEPROFITNE ODJEDNOM. BITNO JE SAMO DA SE NALAZE U ISTOJ MAPI NA RAČUNALU.


Za one koji žele znati više

1. Možete izraditi i više bilješki odjednom. označite kvačicama sve komitente za koje želite iste postavke (tablice i grafovi) i kliknite na izradi bilješke za neprofitne.
2. Neprofitne organizacije svoje bilješke uz financijske izvještaje ne predaju niti u Finu, niti u Ministarstvo financija, ali su ih dužne imati u svojoj evidenciji.

Za relevantne zakone i pravilnike, odskrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
3871
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14308
,