Skratite si put...

IZVOZ DOKUMENTACIJE

Stavite kvačicu u kućicu ispred komitenta za kojeg želite izvesti dokumentaciju. Odaberite Grupni izvoz u PDF u alatnoj traci. Otvorit će se prozor u kojem možete odabrati lokaciju na koju želite spremiti dokumentaciju. Odaberite željenu mapu i kliknite na U redu. Pojavit će se prozor da su dokumenti uspješno spremljeni. U odabranoj mapi napravit će se 3 podmape od kojih će jedna sadržavati bilješke, jedna odluke, a jedna obrasce.

Grupno možete izvesti i dokumentaciju za više komitenata ili za sve komitente odjednom. Prije klika na Grupni izvoz u PDF stavite kvačice u kućicu ispred svih komitenata za koje želite napraviti grupni izvoz. Sve komitente odjednom možete označiti tako da stavite kvačicu u kućicu ispod pretrage komitenata.

Dokumente možete izvesti i pojedinačno. U popisu komitenata označite komitenta za kojeg želite izvesti dokument. U izborniku s desne strane odaberite godinu za koju želite izvesti dokument i, ovisno o tome koji dokument želite izvesti, odaberite EXCEL OBRAZAC, BILJEŠKE I ODLUKE ili OBRASCI I EVIDENCIJE. Kliknite na PDF ispred dokumenta, odnosno na XLS ispred GFI-POD obrasca koji želite izvesti, u prozoru koji će se otvoriti upišite ime datoteke, odaberite lokaciju gdje ju želite spremiti i kliknite na U redu.

SVE ŠTO ŽELITE DODATNO UREDITI U BILJEŠKAMA I ODLUKAMA, UREĐUJETE UNUTAR SAME APLIKACIJE.


Za one koji žele znati više

1. Trgovačka društva bilješke uz financijske izvještaje u svrhu javne objave za prethodnu godinu predaju do 30. lipnja tekuće godine. Obveznici konsolidacije (poduzetnici koji u skupini poduzetnika predstavljaju matično društvo) svoje bilješke uz financijske izvještaje za prethodnu godinu predaju do 30. rujna tekuće godine.
2. Odluku o raspodjeli dobiti ili pokriću gubitka i odluku o utvrđivanju godišnjih financijskih izvještaja trgovačka društva predaju do 30. lipnja tekuće godine za prethodnu godinu, a svrha predaje je javna objava.
3. Obveznici konsolidacije (poduzetnici koji u skupini poduzetnika predstavljaju matično društvo) nisu dužni predati odluku o raspodjeli dobiti ili pokriću gubitka.

Za relevantne zakone i pravilnike, odskrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
3871
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14308
,