Skratite si put...

Korisnička zona

Odaberite Licenca u alatnoj traci. Otvorit će se prozor s osnovnim podacima i informacijama o paketu nositelja licence. Ako neki od podataka o nositelju licence nije točan, kliknite na Zatraži ispravak podataka. U Internet pregledniku će se otvoriti forma za ispravak podataka. Upišite postojeće podatke, odaberite koji podatak želite izmijeniti i upišite novi podatak.

Kroz formu možete izmijeniti Master e-mail, Master PIN i podatke o adresi sjedišta. Ako želite izmijeniti OIB kontaktirajte nas.

Ispod Podataka o nositelju licence nalaze se podaci o paketu koji imate. Klikom na Promijeni paket ili zatraži promjenu licence otvorit će se forma kroz koju možete zatražiti ponudu za promjenu vašeg dosadašnjeg paketa.

MASTER E-MAIL I MASTER PIN ŠALJEMO MAILOM PO KUPNJI LICENCE ZA KORIŠTENJE APLIKACIJE.

Svakog korisnika aplikacije za kojeg registrirate licencu moći ćete odabrati u popisu Osoba u potpisu dokumenata. Ime i prezime te osobe na bilješkama će se pojavljivati pod Osoba odgovorna za sastavljanje bilješki.

Za one koji žele znati više

1. Klikom na Korisničke upute u internet pregledniku će se otvoriti ove korisničke upute.
2. Klikom na Kontaktirajte nas u internet pregledniku će se otvoriti kontakt forma putem koje nas možete kontaktirati.
3. Klikom na Obriši korisnika obrisat ćete korisnika aplikacije. Tako možete osloboditi licencu kako biste ju mogli registrirati na novog korisnika na istom ili na drugom računalu.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,