Skratite si put...

OBRAZAC OKFŠ - IZRAČUN NAKNADE ZA KORIŠTENJE OPĆEKORISNIH FUNKCIJA ŠUMA

UZ DODATNI MODUL OBRASCI

Označite komitenta za kojeg želite izraditi OKFŠ obrazac. Odaberite Izradi obrasce i u alatnoj traci u padajućem izborniku odaberite Obrazac OKFŠ. Otvorit će se prozor za popunjavanje OKFŠ obrasca.

Ako ste komitenta već imali u aplikaciji, podaci o razdoblju obračuna, nazivu, OIB-u, adresi sjedišta, šifri općine u kojem se sjedište nalazi, šifri i nazivu djelatnosti komitenta i oznaka obveznika će se popuniti automatski.

Upišite ukupne prihode (ili će se oni sami povući iz GFI-POD datoteke) i iznos naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma i tromjesečna akontacija za naredna razdoblja će se sama izračunati. Upišite uplaćeni iznos kako biste dobili razliku za uplatu ili povrat.

OKFŠ OBRAZAC MOŽETE ISPISATI I SPREMITI U PDF. OVE OPCIJE NALAZE SE U ALATNOJ TRACI PROZORA ZA UREĐIVANJE OBRASCA. ZA ISPRAVAK VEĆ POPUNJENOG OBRASCA, OZNAČITE KOMITENTA I PONOVNO KLIKNITE NA OBRAZAC U POPISU OBRAZACA. OTVORIT ĆE SE ZADNJE SPREMLJENI OBRAZAC.


Za one koji žele znati više

1. Za obveznike čiji je prihod ispod 3 milijuna kuna, neće se obračunati ni naknada ni akontacija jer oni niti nisu obveznici plaćanja ove naknade.
2. Obrazac se predaje do 30. travnja tekuće godine za prethodnu godinu na adresu p.p. 900, Ministarstvo poljoprivrede, OKFŠ, 10001 Zagreb ili putem e-pošte okfs@mps.hr

Za relevantne zakone i pravilnike, odskrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,