Skratite si put...

OBRAZAC OKFŠ - IZRAČUN NAKNADE ZA KORIŠTENJE OPĆEKORISNIH FUNKCIJA ŠUMA

UZ DODATNI MODUL OBRASCI

Stavite kvačicu u kućicu ispred komitenta za kojeg želite izraditi OKFŠ obrazac. Odaberite Izradi obrasce i u alatnoj traci u padajućem izborniku odaberite Obrazac OKFŠ. Otvorit će se prozor za popunjavanje OKFŠ obrasca.

Ako ste komitenta već imali u aplikaciji, podaci o razdoblju obračuna, nazivu, OIB-u, adresi sjedišta, šifri općine u kojem se sjedište nalazi, šifri i nazivu djelatnosti komitenta i oznaka obveznika će se popuniti automatski.

Upišite ukupne prihode (ili će se oni sami povući iz GFI-POD datoteke) i iznos naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma i tromjesečna akontacija za naredna razdoblja će se sama izračunati. Upišite uplaćeni iznos kako biste dobili razliku za uplatu ili povrat.

OKFŠ OBRAZAC MOŽETE ISPISATI I SPREMITI U PDF. OVE OPCIJE NALAZE SE U ALATNOJ TRACI PROZORA ZA UREĐIVANJE OBRASCA. ZA ISPRAVAK VEĆ NAPISANOG OBRASCA, OZNAČITE KOMITENTA I PONOVNO KLIKNITE NA OBRAZAC U POPISU OBRAZACA ZA ZAVRŠNI RAČUN. OTVORIT ĆE SE ZADNJE SPREMLJENI OBRAZAC.


Za one koji žele znati više

Za obveznike čiji je prihod ispod 3 milijuna kuna, neće se obračunati ni naknada ni akontacija jer oni niti nisu obveznici plaćanja ove naknade.

Za relevantne zakone i pravilnike, odskrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
3871
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14308
,