Skratite si put...

OBRAZAC TZ-2 - obračun članarine turističkoj zajednici

UZ DODATNI MODUL OBRASCI

Označite komitenta za kojeg želite izraditi TZ-2 obrazac. Odaberite Izradi obrasce u alatnoj traci i u padajućem izborniku odaberite Obrazac TZ-2. Otvorit će se prozor za popunjavanje TZ-2 obrasca. Odaberite kojem područnom uredu i ispostavi Porezne uprave komitent odgovara.

Ako se radi o komitentu koji se već nalazi u aplikaciji, podaci o razdoblju obračuna, nazivu, poreznom broju, adresi sjedišta/prebivališta, šifri grada/općine u kojem se sjedište/prebivalište nalazi, šifri i nazivu djelatnosti komitenta popunit će se automatski.

Upišite osnovicu za obračun članarine u turističkoj zajednici, s desne strane odaberite jednu od propisanih stopa za obračun članarine i, ako ga je bilo, upišite uplaćeni predujam i iznos umanjenja. Iznos članarine, razlika za uplatu ili povrat i iznos mjesečnog predujma će se obračunati automatski na temelju unesenih podataka.

TZ-2 OBRAZAC MOŽETE ISPISATI I SPREMITI U PDF. OVE OPCIJE NALAZE SE U ALATNOJ TRACI PROZORA ZA UREĐIVANJE OBRASCA. ZA ISPRAVAK VEĆ POPUNJENOG OBRASCA, OZNAČITE KOMITENTA I PONOVNO KLIKNITE NA OBRAZAC U POPISU OBRAZACA. OTVORIT ĆE SE ZADNJE SPREMLJENI OBRAZAC.


Za one koji žele znati više

TZ-2 obrazac predaju osobe koje pružaju ugostiteljsku usluge u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu do 15. siječnja tekuće godine za prethodnu godinu.

Za relevantne zakone i pravilnike, odskrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,