Skratite si put...

Uređivanje dokumenata

Označite komitenta za kojeg želite urediti bilješku ili odluku. Odaberite godinu za koju želite urediti dokument s desne strane, kliknite na Bilješke i odluke i nakon toga odaberite Bilješke uz financijski izvještaj, Odluka o raspodjeli dobiti / pokriću gubitka ili Odluka o utvrđivanju god. fin. Izvještaja. Otvorit će se prozor za uređivanje dokumenta.

U ovom prozoru dokument možete uređivati kao da ste u Wordu. Uz gornji rub prozora postoje kartice Datoteka, Početna, Umetni, Izgled stranice i Prikaz.

Odabirom Početna možete urediti font, poravnanja i stilove teksta. Odabirom Umetni možete ručno umetnuti tablicu, simbol, sliku ili tekstni okvir. Odabirom Izgled stranice možete urediti margine, usmjerenje i veličinu stranice, prijelome i boju stranice. Odabirom Prikaz možete odabrati prikaz bilješke koju uređujete ili zumirati dokument. Spremite izmjene klikom na spremi.

NAKON UREĐIVANJA SVE BILJEŠKE I ODLUKE MOŽETE ODJEDNOM IZVESTI IZ APLIKACIJE KLIKOM NA GRUPNI IZVOZ U PDF.


Za one koji žele znati više

U postavkama možete urediti i predložak za bilješke i odluke. Kliknite na Postavke aplikacije i uključite Primjenu stila. U ovom prozoru možete urediti margine, prored, font i veličinu fonta koji će se primjenjivati na sve izrađene bilješke i odluke.

Za relevantne zakone i pravilnike, odskrolajte dolje ili kliknite na Dodatni sadržaji.

GODINE ISKUSTVA
 
15
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
38
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4257
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
15166
,