Skratite si put...

EDUKACIJA


Tekst Opće uredbe o zaštiti osobnih možete pronaći i u aplikaciji eGDPR. Kliknite na Edukacija i u padajućem izborniku odaberite Uredba o zaštiti osobnih podataka kako biste otvorili tekst Uredbe ili Uredba – uvodne izjave kako biste otvorili tekst uvodnih izjava Uredbe.

Aplikacija sadrži i prezentaciju o primjeni Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka u upravljanju ljudskim resursima. Svakako bacite oko kako biste se pobliže upoznali s ovom praktičnom primjenom Uredbe.

U aplikaciji se nalazi i tekst Direktive o zaštiti pojedinaca. Direktiva se smatra naličjem Uredbe i normira zaštitu pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka od strane nadležnih tijela u svrhe sprečavanja, istrage, otkrivanja ili progona kaznenih djela ili izvršavanja kaznenih sankcija. Kliknite na Edukacija i u padajućem izborniku odaberite Direktiva o zaštiti pojedinaca kako biste otvorili tekst Direktive ili Direktiva – uvodne izjave kako biste otvorili tekst uvodnih izjava Direktive.

PREZENTACIJU KOJA SE NALAZI U APLIKACIJI NAPRAVILA JE NAŠA DIREKTORICA, SANELA RASINEC, NOSITELJICA MEĐUNARODNOG CERTIFIKATA ZA PROVEDBU MJERA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,