Skratite si put...

IZVRŠITELJI


Ako osobne podatke koje prikupljate kao voditelj prosljeđujete na obradu svojim izvršiteljima kroz eGDPR i s njima možete izraditi ugovor voditelj-izvršitelj. Kako biste dodali svoje izvršitelje kliknite na Primatelji podataka i u padajućem izborniku odaberite Novi primatelj podataka. U padajućem izborniku odaberite Izvršitelj (kada sam u ulozi voditelja obrade), upišite osnovne podatke izvršitelja i kliknite na Dalje. Odaberite na koji način izvršitelj preuzima podatke i kliknite na Dalje. Odaberite u kojim obradama podataka odabrani izvršitelj sudjeluje i kliknite na Kraj.

Prije dodavanja izvršitelja svakako dodajte obrade kad ste u ulozi voditelja kako biste ih prilikom dodavanja izvršitelja mogli odabrati.

Za izvršitelje možete izraditi ugovor voditelj-izvršitelj kojim propisujete međusobna prava i obveze u vezi s obradom osobnih podataka i upitnik koji sadrži pitanja o načinu na koji izvršitelj postupa s osobnim podacima koje ste mu poslali. Kako biste izradili ugovor odaberite željenog izvršitelja u popisu primatelja (kako biste otvorili popis kliknite na ikonu iznad Primatelji podataka), kliknite na Primatelji podataka i u padajućem izborniku odaberite Izradi ugovor 'Voditelj i Izvršitelj'.

Kako biste izradili upitnik za odabranog izvršitelja odaberite tog izvršitelja u popisu primatelja, kliknite na Primatelji podataka i u padajućem izborniku odaberite Upitnik. U prozoru koji će se otvoriti kliknite na Spremi kao kako biste upitnik izvezli u PDF i poslali svom izvršitelju. Upitnik koji je popunjen od strane izvršitelja u aplikaciju možete uvesti odabirom izvršitelja u popisu primatelja, odabirom kartice Dokumenti s desne strane i klikom na Uvezi.


Napomena

1. Ako želite urediti podatke o nekom izvršitelju označite tog izvršitelja u popisu primatelja (kako biste otvorili popis primatelja kliknite na ikonu iznad Primatelji), s desne strane odaberite karticu Detaljni podaci i kliknite na Uredi. Klikom na Obriši odabranog izvršitelja možete obrisati. 2. Svu izrađenu dokumentaciju za odabranog izvršitelja u svakom trenutku možete otvoriti odabirom kartice Dokumenti s desne strane i klikom na Prikaži.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,