Skratite si put...

PODIZVRŠITELJI


Podizvršitelji su tvrtke koje imaju uvid u osobne podatke koje obrađujete kad ste u ulozi izvršitelja. To bi, na primjer, bila informatička tvrtka čiji software koristite za obračun plaće.

Kako biste dodali svoje izvršitelje kliknite na Primatelji podataka i u padajućem izborniku odaberite Novi primatelj podataka. U padajućem izborniku odaberite Podizvršitelj (kada sam u ulozi izvršitelja obrade), upišite osnovne podatke podizvršitelja i kliknite na Dalje. Odaberite na koji način podizvršitelj preuzima podatke i kliknite na Dalje. Odaberite u kojim obradama podataka odabrani podizvršitelj sudjeluje i kliknite na Kraj.

Prije dodavanja podizvršitelja svakako dodajte obrade kad ste u ulozi izvršitelja kako biste ih prilikom dodavanja podizvršitelja mogli odabrati.

Za podizvršitelje možete izraditi upitnik koji sadrži pitanja o načinu na koji podizvršitelj postupa s osobnim podacima koje ste mu poslali. Kako biste izradili upitnik za odabranog podizvršitelja odaberite ga u popisu primatelja, kliknite na Primatelji podataka i u padajućem izborniku odaberite Upitnik. U prozoru koji će se otvoriti kliknite na Spremi kao kako biste upitnik izvezli u PDF i poslali svom podizvršitelju. Upitnik koji je popunjen od strane podizvršitelja u aplikaciju možete uvesti odabirom podizvršitelja u popisu primatelja, odabirom Dokumenti s desne strane i klikom na Uvezi.


Napomena

1. Ako želite urediti podatke o nekom podizvršitelju označite ga u popisu primatelja (kako biste otvorili popis primatelja kliknite na ikonu iznad Primatelji), s desne strane odaberite karticu Detaljni podaci i kliknite na Uredi. Klikom na Obriši odabranog podizvršitelja možete obrisati.
2. Svu izrađenu dokumentaciju za odabranog podizvršitelja u svakom trenutku možete otvoriti odabirom kartice Dokumenti s desne strane i klikom na Prikaži.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,