Skratite si put...

STRANKE


Stranke u aplikaciju dodajete kako biste s njima sklopili ugovor izvršitelj-voditelj, tj. kako biste propisali međusobna prava i obveze u pogledu obrade osobnih podataka. Kliknite na Stranke i u padajućem izborniku odaberite Nova stranka. Upišite osnovne podatke o stranci i kliknite na Dalje. Odaberite svrhe u koje podatke za tu stranku obrađujete kao njen izvršitelj i kliknite na Dalje. Odaberite svrhe u koje kao voditelj prikupljate podatke od te stranke i kliknite na Kraj.

Prije dodavanja stranaka svakako dodajte obrade kad ste u ulozi voditelja i dodajte obrade kad ste u ulozi izvršitelja kako biste ih mogli odabrati prilikom dodavanja stranke. Dodajte i primatelje jer je popis primatelja sastavni dio ugovora izvršitelj-voditelj.

Kako biste izradili ugovor sa svojom strankom odaberite stranku u popisu stranaka (za otvaranje popisa stranaka kliknite na ikonu iznad natpisa Stranke) i u padajućem izborniku odaberite Izradi ugovor 'Izvršitelj – Voditelj'. Otvorit će se prozor s tekstom ugovora koji možete urediti, spremiti ili ispisati.

AKO STE KORISNIK NAŠE APLIKACIJE BILJEŠKENET OSNOVNE PODATKE O STRANKAMA MOŽETE POVUĆI IZ NJE PO UPUTI KOJA SE NALAZI NA OVOM LINKU.


Napomena

1. Ako želite urediti podatke o nekoj stranci označite tu stranku u popisu stranaka (kako biste otvorili popis stranaka kliknite na ikonu iznad Stranke), s desne strane odaberite karticu Detaljni podaci i kliknite na Uredi. Klikom na Obriši odabranu stranku možete obrisati.
2. Svu izrađenu dokumentaciju za odabranu stranku u svakom trenutku možete otvoriti odabirom kartice Dokumenti s desne strane i klikom na Prikaži.
3. Dokumentaciju za svoje stranke možete izraditi uz dodatni modul Izrada dokumentacije za stranke.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,