Skratite si put...

MOJI ZAPOSLENICI


U aplikaciju dodajete samo svoje zaposlenike kako biste s njima mogli izraditi ugovor o povjerljivosti kojim se obvezuju da će poštivati pravilnik i interne procedure koje ste propisali. Kliknite na Moji zaposlenici i u padajućem izborniku odaberite Novi zaposlenik. Upišite podatke o zaposleniku, kliknite na Dalje, odaberite u kojim obradama taj zaposlenik sudjeluje i kliknite na Kraj.

Prije dodavanja zaposlenika svakako dodajte obrade podataka u kojima se nalazite u ulozi voditelja kako biste ih prilikom dodavanja zaposlenika mogli odabrati.

Kako biste izradili ugovor o povjerljivosti odaberite zaposlenika za kojeg želite izraditi ugovor, kliknite na Moji zaposlenici i u padajućem izborniku odaberite Izradi ugovor o povjerljivosti. Otvorit će se prozor s tekstom ugovora o povjerljivosti u kojem ugovor možete ispisati i dati ga zaposleniku na potpis.

ZAPOSLENIKE STRANAKA NIJE POTREBNO DODAVATI U APLIKACIJU.


Napomena

1. Ako želite urediti podatke o nekom zaposleniku ili je zaposlenik počeo sudjelovati u novoj obradi podataka označite ga u popisu zaposlenika (kako biste otvorili popis zaposlenika kliknite na ikonu iznad Moji zaposlenici), s desne strane odaberite karticu Detaljni podaci i kliknite na Uredi. Klikom na Obriši zaposlenika možete obrisati.
2. Izrađeni ugovor o povjerljivosti u svakom trenutku možete otvoriti odabirom željenog zaposlenika, odabirom kartice Dokumenti s desne strane i klikom na Prikaži. Klikom na Dodaj u kartici Dokumenti u aplikaciju možete uvesti scan ugovora o povjerljivosti koji je zaposlenik potpisao.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,