Skratite si put...

Zatražite online prezentaciju

Nešto ne štima... provjerite upisano!
Slanje zahtjeva nije uspjelo. Pokušajte ponovno!
Provjerit ćemo slobodne termine i javiti vam se povratno.

Najčešća pitanja

... o prezentaciji
Kada ćete mi potvrditi moj predloženi termin prezentacije?

Čim zaprimimo vaš zahtjev za prezentacijom, pogledat ćemo preklapa li nam se s nekim drugim terminom. Ako je predloženi termin slobodan, odmah ćemo vam to i javiti na gore upisani email. Ako je termin već zauzet, također ćemo vam se odmah javiti s prijedlogom za neki drugi termin koji je slobodan.

Koliko traje i kako izgleda prezentacija?

Prezentacija traje 10-ak minuta. Nakon što dobijete email s potvrdom termina i linkom za prezentaciju, nazvat ćemo vas u dogovoreno vrijeme, kliknut ćete link i spojiti se na naše prezentacijsko računalo. Dalje se samo udobno se smjestite i pratite prezentaciju osnovnih funkcionalnosti aplikacije na "živim" primjerima.

Hoće li me to nešto koštati?

Ma ni slučajno! Važno nam je da se što bolje upoznate s aplikacijom i da znate što bolje iskoristiti sve funkcionalnosti koje aplikacija nudi. Mi ionako volimo puno pričati, a i iz razgovora s budućim i sadašnjim korisnicima uvijek dođemo do nekih novih ideja i dodatnih rješenja koje možemo implementirati u aplikacije.

Ako putem prezentacije vidim da je to ono što trebam, kako ću zatražiti ponudu?

Najbrži put za zatražiti ponudu je klikom na 'Odaberi paket' na stranici Paketi i cijene. Takav zahtjev nam odmah dolazi u sustav i šaljemo vam ponudu u najkraćem mogućem roku (obično unutar sat vremena ili najkasnije sljedeći radni dan).

Naravno, možete nam javiti i na email info@raverus.hr za koji ste se paket odlučili i poslati nam svoje poslovne podatke (tvrtka, adresa, OIB, ime i prezime, email adresa). Tu je uvijek i telefon 01 / 3535 252 pa ako trebate savjet oko odabira paketa, nazovite nas!

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,