Skratite si put...

Isprobajte demo verziju

Nešto ne štima... provjerite upisano!
Preuzimanje demo verzije nije uspjelo. Pokušajte ponovno!
Demo verzija stiže... Provjerite email!

Najčešća pitanja

... o demo verziji i instalaciji
Što se sve može u demo verziji?

U demo verziji možete isprobati kako izgleda tijek dubinske analize stranke (provjera stvarnih vlasnika i zakonskih zastupnika te provjera prema indikatorima i čimbenicima rizika) za najviše pet svojih stranaka. Naša je preporuka da svakako isprobate provjeru u sudskom registru gdje se podaci poduzetnika automatski preuzimaju (samo je potrebno upisati OIB). Sadržaj SPN/FT dokumentacije (pravilnik, evidencije, izjave i sl.) je dostupan samo u licenciranoj verziji, ali se kroz demo verziju može vidjeti koji su sve dokumenti pripremljeni. U demo verziji također možete vidjeti koje su provjere stranke dostupne u licenciranoj verziji.

Koliko dana traje demo verzija? 

Demo verzija traje 10 dana od dana instalacije. U tom periodu ćete od nas dobiti i nekoliko mailova koji će vam pomoći da se što bolje upoznate s aplikacijom i da doznate što sve aplikacija može.

Koliko traje instalacija i kako ću instalirati demo verziju? 

Instalacija obično traje desetak minuta, ali nekad može potrajati i duže (npr. ako vam se upravo instalira Windows update ili ako vam je internet dosta spor). Kad kliknete na instalacijski link koji ćete dobiti na email koji ste upisali u gornji obrazac, instalacijska datoteka će vam se spremiti tamo gdje vam se spremaju svi dokumenti koje preuzimate s interneta. Kliknite dva puta na tu datoteku i samo slijedite korake.

Može li mi netko iz vašeg tima instalirati demo verziju? 

Naravno! Naši iz tehničke podrške rado će vam pomoći pri instalaciji putem udaljenog pristupa (preko TeamViewera). Termini za instalaciju dogovaraju se unaprijed u vremenu kad vama odgovara. Za dogovor termina nazovite nas na 01 / 3535 252 ili nam pišite na podrska@raverus.hr

Možete li mi na brzinu pokazati kako se radi u aplikaciji? 

Kako nam je važno da se što bolje upoznate s aplikacijom, naš tim je uvijek spreman pokazati i objasniti rad u aplikaciji kroz kratku prezentaciju. Prezentacija se radi online putem TeamViewera i telefona i obično traje desetak minuta. Javite nam se za dogovor oko termina prezentacije: Predložite termin prezentacije.

Imam jako staro računalo. Hoće li to funkcionirati kod mene? 

Ne brinite, sve naše aplikacije rade na operativnom sustavu Windows 7 i više, a sama instalacija ne zahtjeva neke posebno napredne perfomanse računala.

Kako vas mogu kontaktirati? 

Za sva pitanja i pomoć možete nas kontaktirati radnim danom od 8-16 sati na telefon 01 / 3535 252. Ako više volite tipkati, možete nas kontaktirati i na email info@raverus.hr ili preko naše kontakt forme.

Kako do svoje licence? 

OK, uvjerili ste se kroz demo verziju da je to ono što vam treba i želite licencu... Do svoje licence najbrže možete doći kroz odabir paketa na stranici Paketi i cijene.

Naravno, možete nam javiti i na email info@raverus.hr za koji ste se paket odlučili i poslati nam svoje poslovne podatke (tvrtka, adresa, OIB, ime i prezime, email adresa). Tu je uvijek i telefon 01 / 3535 252 pa ako trebate savjet oko odabira paketa, nazovite nas!

GODINE ISKUSTVA
 
13
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
3748
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14121