Skratite si put...

USPOSTAVLJANJE POSLOVNOG ODNOSA


Odaberite stranku u popisu stranaka, kliknite na Dubinska analiza i u padajućem izborniku odaberite Uspostavljanje poslovnog odnosa. Pojavit će se prozor s čimbenicima koji mogu upućivati na potencijalno niži rizik. Označite čimbenike koji vrijede za odabranu stranku i kliknite na Dalje. Isto tako, označite čimbenike koji mogu upućivati na potencijalno viši rizik koji vrijede za odabranu stranku i kliknite na Dalje. U listi indikatora označite indikatore koji vrijede za odabranu stranku i kliknite na Dalje.

Na temelju indikatora ocjenjujete rizičnost stranke, a na temelju čimbenika procjenjujete potencijalnu rizičnost stranke.

Odaberite zaključnu ocjenu rizičnosti stranke i potencijalnu rizičnost stranke. Ako želite, upišite zaključnu napomenu, i upišite mjere dodatne mjere koje ćete poduzeti. Kliknite na Završi analizu kako biste izradili završni dokument. Završni dokument možete dodatno urediti, ispisati i spremiti.

NISKOG RIZIKA SU ISKLJUČIVO STRANKE KOJE SU U VLASNIŠTVU JEDINICA LOKALNE ILI REGIONALNE SAMOUPRAVE ILI REPUBLIKE HRVATSKE I TVRTKE ČIJE DIONICE SU IZLISTANE NA RELEVANTNIM BURZAMA.


Napomena

1. Završni dokument dubinske analize sprema se u dokumentaciju za odabranu stranku. U svakom trenutku ga možete pronaći u mapi Dubinske analize klikom na stranku u popisu stranaka i odabirom kartice Dokumenti s desne strane.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4017
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14806
,