Skratite si put...

TRANSAKCIJA


Odaberite stranku u popisu stranaka, kliknite na Dubinska analiza i u padajućem izborniku odaberite Transakcija. Upišite razlog zbog kojeg provodite dubinsku analizu transakcije, podatke o fizičkoj ili pravnoj osobi kojoj je transakcija namijenjena i kliknite na Dalje.

Važno je napomenuti da Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma često kod iznosa transakcija koristi formulaciju „transakcija ili više međusobno povezanih transakcija u iznosu XY“.

Upišite podatke o transakciji i završite analizu. Na temelju unesenih podataka izradit će se završni dokument koji možete još dodatno urediti, spremiti ili ispisati.

1. Završni dokument dubinske analize sprema se u dokumentaciju za odabranu stranku. U svakom trenutku ga možete pronaći u mapi Dubinske analize klikom na stranku u popisu stranaka i odabirom kartice Dokumenti s desne strane.
2. Postupak dubinske analize transakcije normiran je člancima 15.-31. Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma (NN 108/17, 39/19).

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,