Skratite si put...

ZAKONSKI ZASTUPNIK


U alatnoj traci kliknite na Identifikacija i u padajućem izborniku odaberite Zakonski zastupnik. U prozoru koji će se otvoriti upišite osnovne podatke i adresu prebivališta zakonskog zastupnika.

| Političku izloženost možete utvrditi na temelju upitnika i izjave o političkoj izloženosti.

Podaci koji se nalaze u grupi Identifikacija nalaze se na osobnom identifikacijskom dokumentu na temelju kojeg ste napravili identifikaciju zakonskog zastupnika. Klikom na Priloži dokument možete priložiti scan potpisanog upitnika ili izjave o političkoj izloženosti.

AKO STRANKA IMA VIŠE ZAKONSKIH ZASTUPNIKA PONOVITE OVAJ POSTUPAK ZA SVAKOG OD NJIH.


Napomena

1. Ako želite urediti podatke o zakonskom zastupniku odaberite stranku u popisu stranaka. U izborniku s desne strane odaberite Zakonski zastupnik, označite željenog zakonskog zastupnika i kliknite na Uredi.
2. Ako se zakonski zastupnik stranke promijenio potrebno je napraviti Dubinsku analizu stranke zbog promjene relevantnih okolnosti. U popisu stranaka označite stranku čiji zakonski zastupnik se promijenio i u izborniku s desne strane odaberite Zakonski zastupnik. Odaberite zakonskog zastupnika koji je prestao biti zakonski zastupnik i kliknite na Obriši. Nakon toga po gornjim koracima dodajte novog zakonskog zastupnika. U svim starim dubinskim analizama će ostati podatak o starom zakonskom zastupniku.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4017
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14806
,