Skratite si put...

LISTE MJERA


Kliknite na Izrada dokumentacije i u padajućem izborniku odaberite Lista mjera za umanjenje visokog rizika. Otvorit će se prozor s dokumentom kojim propisujete mjere za umanjenje visokog rizika. Ovim dokumentom propisujete koje mjere ćete poduzeti kako biste smanjili svoju izloženost visokom riziku.

Izrađeni dokument možete uređivati kao da ste u Wordu. Kliknite na karticu Početna kako biste mogli urediti font ili poravnanje teksta. Također, možete dopisati i sve specifičnosti svojeg poslovanja. U kartici Datoteka možete spremiti promjene ili ispisati dokument. Spremljeni dokument će se spremiti u Pregled dokumentacije odakle ga možete izvesti u PDF-u.

Kliknite na Izrada dokumentacije i u padajućem izborniku odaberite Lista mjera pojačane dubinske analize. Otvorit će se prozor s listom mjera koje ćete poduzeti tijekom pojačane dubinske analize stranke.


Napomena

1. Liste mjera sastavni su dio Internog akta.
2. Člankom 44. Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma propisano je kada je potrebno provesti pojačanu dubinsku analizu stranke.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,