Skratite si put...

DRUŠTVO/OBRT/UDRUGA


U alatnoj traci kliknite na Nova stranka i u padajućem izborniku odaberite Društvo/Obrt/Udruga. Otvorit će se prozor za dodavanje nove stranke pravne osobe ili obrta.

Obrti se u ovom slučaju smatraju pravnim osobama jer je za njih potrebno upisati iste podatke kao i za pravne osobe. Za fizičke osobe se traži drugačiji set podataka.

Upišite osnovne podatke o stranci, podatke o poslovnom odnosu koji vas povezuje s tom strankom, podatke o sjedištu i na koji način ste identificirali stranku. Pod Priloži dokument možete priložiti npr. Upitnik za novu stranku (pravna osoba) ili izvadak iz Sudskog registra.

PODATKE O PROCJENI RIZIČNOSTI (RIZIČNOST I POLITIČKA IZLOŽENOST STRANKE) POPUNIT ĆETE KROZ DUBINSKU ANALIZU.


Napomena

1. Podatke o trgovačkim društvima i ostalim pravnim subjektima koji su upisani u Sudski registar možete povući klikom na Povuci podatke iz Sudskog Registra.
2. Klikom na Sudski registar otvorit će se stranica pravne osobe čiji OIB ste upisali u osnovne podatke. Klikom na Aktivni izvadak s lijeve strane možete preuzeti izvadak iz Sudskog registra za tog klijenta u PDF-u i spremiti ga na računalo. Aktivni izvadak sadrži vremenski žig kad je preuzet.
3. Svaka stranka koju dodate automatski će se pojaviti u Evidenciji stranaka i u Evidenciji poslovnih odnosa.
4. Ako se neki podatak o stranci promijenio odaberite stranku u popisu stranaka, u izborniku s desne strane odaberite karticu Opći podaci i kliknite na Uredi ispod naziv stranke. Unesite promjene i kliknite na spremi.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4017
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14806
,