Skratite si put...

UPITNIK ZA NOVU STRANKU


Kliknite na Izjave i upitnici i u padajućem izborniku odaberite Upitnik za novu stranku (pravna osoba). Otvorit će se prozor s upitnikom koji sadrži sva polja koja sadrži i prozor za dodavanje nove stranke pravne osobe. Klikom na Spremi kao... upitnik možete izvesti u PDF i poslati stranci kako bi ga popunila.

Upitnik za novu stranku služi kao alternativan način prikupljanja podataka u slučaju da do podataka o stranci ne možete doći na drugi način (na primjer uvidom u registar za pravne osobe ili uvidom u važeći osobni dokument za fizičke osobe).

Kliknite na Izjave i upitnici i u padajućem izborniku odaberite Upitnik za novu stranku (pravna osoba). Otvorit će se prozor s upitnikom koji sadrži sva polja koja sadrži i prozor za dodavanje nove stranke fizičke osobe. Klikom na Spremi kao... upitnik možete izvesti u PDF i poslati stranci kako bi ga popunila.

1. Popunjeni upitnik možete uvesti u aplikaciju tako da odaberete stranku u popisu stranaka, odaberete karticu Dokumenti s desne strane i nakon toga kliknete na Uvezi.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4017
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14806
,