Skratite si put...

STVARNI VLASNIK


U alatnoj traci kliknite na Identifikacija i u padajućem izborniku odaberite Zakonski zastupnik. U prozoru koji će se otvoriti upišite osnovne podatke i podatke o vlasništvu.

Političku izloženost možete utvrditi na temelju upitnika i izjave o političkoj izloženosti.

Podaci koji se nalaze u grupi Identifikacija nalaze se na osobnom identifikacijskom dokumentu na temelju kojeg ste napravili identifikaciju stvarnog vlasnika. Klikom na Priloži dokument možete priložiti scan potpisanog upitnika ili izjave o političkoj izloženosti.

AKO STRANKA IMA VIŠE STVARNIH VLASNIKA PONOVITE OVAJ POSTUPAK ZA SVAKOG OD NJIH.


Napomena

1. Kako je stvarni vlasnika uvijek fizička osoba, a vlasnik pravne osobe može biti i druga pravna osoba RAZINA VLASNIŠTVA je pojam koji označava koliko koraka je potrebno napraviti da bi se došlo do pravog stvarnog vlasnika. Na primjer, ako je osoba A vlasnik tvrtke B to je stvarno vlasništvo prve razine, ali ako je osoba A vlasnik tvrtke B, a tvrtka B je vlasnik tvrtke C onda je osoba A stvarni vlasnik druge razine tvrtke C.
2. Ako želite urediti podatke o stvarnom vlasniku odaberite stranku u popisu stranaka. U izborniku s desne strane odaberite Stvarni vlasnik, označite željenog stvarnog vlasnika i kliknite na Uredi.
3. Ako se stvarni vlasnik stranke promijenio potrebno je ponoviti dubinsku analizu stranke zbog promjene relevantnih okolnosti. U popisu stranaka označite stranku čiji stvarni vlasnik se promijenio i u izborniku s desne strane odaberite Stvarni vlasnik. Odaberite stvarnog vlasnika koji je prestao biti stvarnog vlasnika i kliknite na Obriši. Nakon toga po gornjim koracima dodajte novog stvarnog vlasnika. U svim starim dubinskim analizama će ostati podatak o starom stvarnom vlasniku.

GODINE ISKUSTVA
 
14
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
32
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4017
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
14806
,