Skratite si put...

Filtriranje i izvoz izvještaja

FisOffice Desktop (paket TOTAL ili standard)

Odaberite Izvještaji i pregledi s gornjeg ruba aplikacije i odaberite željeni izvještaj. Pojavit će se računi grupirani prema parametru koji ste odabrali (stavke, klijenti, način plaćanja, itd.). Inicijalno će se vidjeti samo nazivi grupa (npr. Stavka 1, Stavka 2, itd.). Kliknite na strelicu uz naziv grupe kako bi se prikazali svi računi u grupi.

Kada strelicom miša dođete na naziv neke od kolona u gornjem desnom kutu polja će se pojaviti mali filter. Klikom na njega možete odabrati prikaz računa samo za jednu određenu stavku (u pregledu po stavkama), samo za jednog određenog klijenta (u pregledu po klijentima) itd.

U aplikaciji FisOffice Desktop postoji šest izvještaja: stanje blagajne, pregled po klijentima, pregled po stavkama, pregled po načinima plaćanja, pregled po djelatniku (operateru) i pregled po poreznim grupama.

Kako biste izvještaj izvezli u Excel uđite u izvještaje i preglede, odaberite željeni izvještaj i u alatnoj traci odaberite Ispiši. U alatnoj traci prikaza ispisa kliknite na Izvoz kao i u padajućem izborniku odaberite XLS datoteka. Kliknite na U redu u prozoru koji će se otvoriti, upišite naziv datoteke, odaberite gdje ju želite spremiti i kliknite na Spremi.

KLIKOM NA IZABERITE DATUM U IZVJEŠTAJU MOŽETE FILTRIRATI RAČUNE ZA ODREĐENI PERIOD ILI ZA ODREĐENI DAN (I U POLJE OD I U POLJE DO UNESITE ISTI DATUM).

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,