Skratite si put...

Postavljanje napomena

FisOffice Desktop

U gornjem rubu aplikacije odaberite Administracija. Kliknite na Porezne grupe (ikona izgleda kao kovanice s olovkom) kako biste dodali napomene poreznih grupa. Odaberite Dodaj u alatnoj traci i otvorit će se prozor za dodavanje napomene. Upišite tekst napomene (npr. članak Zakona o PDV-u koji definira razlog oslobođenja) i poreznu grupu uz koju tu napomenu želite vezati. Kliknite na Spremi kako biste spremili napomenu.

Napomene poreznih grupa će se automatski povlačiti u račune i e-račune svaki put kada dodate stavku s poreznom grupom za koju ste napomenu i upisali.

U gornjem rubu aplikacije kliknite na Administracija. U alatnoj traci odaberite Ponude i računi. Otvorit će se prozor s popisom upisanih napomena. Kliknite na Dodaj kako biste dodali napomene. U polje Naziv upišite tekst napomene i kliknite na Spremi.

PRILIKOM IZRADE RAČUNA ILI E-RAČUNA OVE NAPOMENE MOŽETE POVUĆI KLIKOM NA KARTICU NAPOMENE I ODABIROM DODAJ. POVUĆI ĆE SE TEKST KOJI STE UPISALI, ALI U SAMOM RAČUNU GA MOŽETE I UREDITI.

GODINE ISKUSTVA
 
17
ZAVRŠENIH PROJEKATA
 
46
KORISNIKA NAŠIH
APLIKACIJA
4707
RAČUNALA S NAŠIM
RJEŠENJIMA
16757
,